Nieuws

Blog 5 Roxanne van der Laan: Groot Succes

De 7e editie van de Twentse Vrouwenloop was een groot succes! Niet alleen liep ik een persoonlijk record, de hele opzet en organisatie was weer prima voor elkaar.

Gisterochtend was ik lekker op tijd (voor mijn doen op zondag) opgestaan voor een goede warming-up en een sober ontbijtje. Veel honger had ik niet. De gezonde wedstrijdspanning was weer duidelijk aanwezig.

Warming-up

Twentse Vrouwenloop succesvol

De 7e editie van de Twentse Vrouwenloop, die plaats vond op zondag 19 juni, is succesvol verlopen. Maar liefst ruim 950 vrouwen melden zich aan de start van de moeder/dochterloop, wandel afstand, 5kilometer of 10 kilometer. Het enthousiasme van de deelnemers, het goed bezochte lifestyledorp, en het prima weer zorgen voor een sfeervol evenement.

Een deel van het inschrijfgeld komt ten goede aan de Nije Stichting, die zich inzet voor ( ex) kankerpatienten.

Blog 4: Het is bijna zover

Nog maar 2 dagen tot de Twentse Vrouwenloop. Woensdag heb ik mijn laatste loopje gedaan van 3 x 15 minuten met telkens 200 meter rust ertussen. Na het eerste kwartier voelde ik het meteen weer; de druk en steken in mijn linkerscheenbeen. Maar ik liep aan de ‘verkeerde’ kant van recreatiepark het Hulsbeek dus ik zou en moest doorlopen.

Blog 3: Just do it

Just do It
Dát is mijn motto sinds ik ruim twee jaar geleden begonnen ben met hardlopen. Het is niet alleen de slogan van een bekend (mijn absoluut favoriete) sportmerk. Maar ook mijn absolute drijfveer om nooit zomaar op te geven. En af en toe je eigen grenzen op te zoeken en waar mogelijk te verleggen.

Startnummers toegekend

Afgelopen woensdagnacht sloot de voorinschrijving van de Twentse Vrouwenloop. Voor de organisatie betekende dit vandaag dat de startnummers gekoppeld konden worden. Alle deelnemers hebben vandaag een email ontvangen met het toegekende startnummer. Deze mail dien je op zondag 19 juni mee te nemen naar het inschrijfbureau om je startnummer op te halen.

Natuurlijk is nu iedereen benieuwd wie er nog meer mee lopen. Klik hier voor de startlijsten 2016 en zie welke vriendinnen er ook gezellig meelopen.

Blog: Maak kennis met Roxanne

Roxanne van der Laan loopt dit jaar voor de 3e keer mee met de Twentse Vrouwenloop. Roxanne begon 3 jaar geleden met hardlopen en is inmiddels verslaafd ... De komende 2 weken neemt ze jullie mee in haar laatste voorbereiding op 19 juni.

Maak kennis met Roxanne

Even voorstellen…
Als men vraagt: ‘Ben je verslaafd aan hardlopen?’, kan ik deze vraag enkel met een volmondige JA beantwoorden. Mijn naam is Roxanne van der Laan, fervent hardloopster, 29 jaar en ik kom uit Oldenzaal. Inmiddels is het alweer drie jaar geleden dat mijn loopavontuur begon.

Gratis 2-pack ASICS sokken t.w.v. € 17,50 bij je bestelling op Ladieslove2run.nl!

Heb jij al een leuke outfit voor de Twentse Vrouwenloop? Scoor jouw hippe hardloopkleding, accessoires en goede hardloopschoenen online bij Ladieslove2run.nl! Daar vind je functionele artikelen van A-merken met hoge kortingen. Merken zoals: Asics, Adidas, Odlo, New Balance, Craft, Saucony, Under Armour etc.

Als deelneemster van de Twentse Vrouwenloop ontvang je gratis twee paar ASICS sokken t.w.v. € 17,50 bij je bestelling op Ladieslove2run.nl!

Fijne Vakantie

Wij wensen iedereen een fijne zomer.

Afgelopen week zijn de vakanties begonnen en trekken vele erop uit om te gaan genieten van de verdiende vakantie dagen. 

Pagina's