Inschrijving geopend

Inschrijving Twentse Vrouwenloop geopend

De 6e editie van de Twentse Vrouwenloop zal plaats vinden op zondag 6 september 2015.  De organisatie heeft er voor gekozen om in het vervolg het evenement te plannen in het eerste weekend van september.Vanaf dit weekend is ook de inschrijving geopend voor de Twentse Vrouwenloop. Loopsters kunnen zich inschrijven voor een 5 kilometer, 10 kilometer, 800 meter moeder dochterloop of de wandel afstand.

Nije Stichting
Ook dit jaar is de Twentse Vrouwenloop weer gekoppeld aan een goed doel. Voor 2015 zal dit wederom de Nije Stichting zijn.

De Nije Stichting is een twents bedrijf opgericht in 2008 door Debby Nijenhuis. Nadat ze zelf moest strijden tegen kanker besloot ze zich in te zetten voor een inloophuis voor alle lotgenoten, het Nijehuis. In het Nijehuis is iedereen welkom, zowel kankerpatiënten als ex-patiënten en hun naasten. Het is een huis waar zij even kunnen ontspannen, antwoorden kunnen krijg op hun vragen en contact kunnen hebben met lotgenoten. Naast het Nijehuis organiseert de stichting onder andere Nije Beweegt, De Nije familiedag en De Nije verwenmei. Deze evenementen zorgen ervoor dat iedereen even in het zonnetje wordt gezet. De doelstelling van de Nije Stichting is daarom: de kwaliteit van het leven na én naast kanker verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.denijestichting.nl.

 

De Twentse Vrouwenloop draagt hier graag aan bij, voor elke inschrijving gaat er namelijk €2,- naar de stichting toe. Daarnaast kunnen deelnemers een donatie doen via de inschrijving.

 

Voor meer informatie en inschrijven ga naar www.twentsevrouwenloop.nl